DigiHandig

Leren

Eenvoudig en veilig leren met je eigen smartphone

DigiHandig is voor alle beginnende smartphonegebruikers. In DigiHandig oefen je met apps in een veilige omgeving. Je vindt er lesprogramma's waarmee je als gebruiker digitaal handiger kunt worden. Je leert routes plannen, contact maken (chatten, foto’s sturen en videobellen), surfen op internet en nog veel meer. Leren met DigiHandig doe je eenvoudig, veilig én met een glimlach. 

DigiHandig kun je gratis op jouw smartphone of tablet zetten. Als de app erop staat, kun je zelf oefenen. In een veilige omgeving. Ook fijn: de app werkt niet met moeilijke inlogcodes en wachtwoorden.

Weet je nog niet hoe je apps kunt installeren? Vraag iemand uit je omgeving om je hier even bij te helpen. Je kunt ook hulp vragen bij jouw lokale bibliotheek of een buurthuis. Bijvoorbeeld tijdens het Spreekuur Eerste Hulp bij Online. 

De Bibliotheek helpt je verder

Video 'Zo werkt DigiHandig'

Eerste Hulp bij Online

Probeer DigiHandig

Start vandaag nog met eenvoudig en veilig leren over je smartphone en tablet. Bekijk het lespakket en download de app via de Play- of Appstore. Installeer de DigiHandig app direct op je toestel. Het is gratis!

Zet die eerste stap

Probeer DigiHandig