Openingstijden


Weergaveopties:

 • Bibliotheek Aalst Bekijk details

  Bibliotheek Aalst is een kleine, gemoedelijke bibliotheek gevestigd in dorpshuis ’t Gement, in het hart van Aalst.

 • Bibliotheek Ammerzoden Bekijk details

  Bibliotheek Ammerzoden is een moderne bieb, gevestigd in Brede school De Schakel. De Bibliotheek heeft een sfeervolle inrichting met een verleidelijke presentatie van media.

 • jeugdBibliotheek Asperen Bekijk details

  Bibliotheek Asperen is een kleine, gemoedelijke dorpsbibliotheek gevestigd in Brede School Asperen. Er is een collectie voor de jeugd (tot 14 jaar). Andere leden kunnen in de jeugdBibliotheek hun (gereserveerde) bibliotheekmaterialen afhalen en inleveren.

 • Bibliotheek Beesd Bekijk details

  In Beesd maakt de Bibliotheek deel uit van multifunctioneel centrum Het Klokhuis, dat het Cingelplein omsluit. Bibliotheek Beesd is 5 dagen per week geopend en beschikt over studieplekken en computers. Materialen lenen en terugbrengen is mogelijk via zelfbediening.

 • Bibliotheek Beneden-Leeuwen Bekijk details

  Bibliotheek Beneden-Leeuwen is een moderne dorpsbibliotheek gevestigd in Multifunctionele Accommodatie (MFA) De Rosmolen.

 • Bibliotheekpunt Beusichem Bekijk details

  In de winkel van De Heus Diervoeders heeft de Bibliotheek Rivierenland een Bibliotheekpunt ingericht. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen.

 • Bibliotheekpunt Brakel Bekijk details

  In Plus Supermarkt Duijzer is een bibliotheekpunt van Bibliotheek Rivierenland. Je kunt hier zes dagen in de week terecht om via de geautomatiseerde haal- en brengzuil je online gereserveerde bibliotheekmaterialen op te halen en terug te brengen.

 • Bibliotheek Culemborg Bekijk details

  In het historische Elisabeth Weeshuis, in hartje Culemborg, is een moderne bibliotheek gevestigd.

 • Bibliotheekpunt Deil Bekijk details

  In de R. Lokhorstschool is een Bibliotheekpunt van Bibliotheek Rivierenland. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen.

 • Bibliotheek Dodewaard Bekijk details

  Bibliotheek Dodewaard is een kleine, gezellige dorpsbibliotheek. Met een leestafel met tijdschriften, een ruime collectie voor volwassenen en een knusse kinderafdeling.

 • Bibliotheek Dreumel Bekijk details

  Bibliotheek Dreumel is een kleine, moderne en complete dorpsbibliotheek, gevestigd in gemeenschapshuis D’n Hoender.

 • Bibliotheek Druten Bekijk details

  Bibliotheek Druten is gevestigd in multifunctioneel centrum d’n Bogerd. Bij de leestafel liggen actuele kranten en de nieuwste tijdschriften om te lezen.

 • Bibliotheek Geldermalsen Bekijk details

  Bibliotheek Geldermalsen is gevestigd in Multifunctioneel Centrum De Pluk. De prachtige, eigentijdse bibliotheek biedt een plek voor ontmoeting en er vinden veel activiteiten plaats. In De Pluk zijn vele diensten gebundeld op het gebied van gezondheidszorg en cultureel vermaak.

 • Bibliotheek Haaften Bekijk details

  De moderne, gezellige Bibliotheek Haaften is onderdeel van het Multifunctionele Centrum De Burcht van Haeften. De Bibliotheek is 5 dagen per week geopend. Materialen lenen en terugbrengen is mogelijk via zelfbediening.

 • Bibliotheekpunt Hellouw Bekijk details

  In Drogisterij Cadeau en Speelgoed Mireille is een Bibliotheekpunt van de Bibliotheek Rivierenland.

 • Bibliotheek Herwijnen Bekijk details

  Bibliotheek Herwijnen is een kleine, gemoedelijke dorpsbibliotheek, gevestigd in dorpshuis De Poort. Er is een kleine, maar fijne collectie voor jeugd en volwassenen. Het is tevens mogelijk om van een van de computers met gratis internet gebruik te maken. Materialen lenen en terugbrengen is mogelijk via zelfbediening.

 • Bibliotheek Heukelum Bekijk details

  Bibliotheek Heukelum is een kleine gemoedelijke dorpsbibliotheek, gevestigd in Brede School Heukelum. Er is gratis internet. Materialen lenen en terugbrengen is mogelijk via zelfbediening.

 • Bibliotheekpunt Horssen Bekijk details

  In Dorpshuis de Horst is een Bibliotheekpunt van de Bibliotheek Rivierenland ingericht, met een boekenkast en een leestafel, voorzien van de krant van vandaag en diverse tijdschriften. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen. Er is ook gratis een computer beschikbaar.

 • Bibliotheek Kerkdriel Bekijk details

  Bibliotheek Kerkdriel is gevestigd in het gemeentehuis. Er is een automaat aanwezig voor gratis koffie, thee of chocolademelk. Lekker voor aan de leestafel bij het lezen van de krant of een tijdschrift.

 • Bibliotheek Kesteren Bekijk details

  Bibliotheek Kesteren is een kleine, levendige bibliotheek, gevestigd in het Dorpshuis. Er zijn computers met gratis internet beschikbaar. En er is een leestafel met kranten en tijdschriften.

 • Bibliotheek Lienden Bekijk details

  Bibliotheek Lienden bevindt zich in het Huis van Lienden. Het is een moderne, frisse bibliotheek, met een collectie voor jeugd en volwassenen. Het is een plek voor ontmoetingen, waar je kranten en tijdschriften kunt lezen aan de leestafel, gratis gebruik kunt maken van een computer, internet en wifi.

 • Bibliotheekpunt Maasbommel Bekijk details

  In Agrishop Maasbommel heeft de Bibliotheek Rivierenland een Bibliotheekpunt ingericht, met een boekenkast en een leestafel, voorzien van de krant van vandaag en diverse tijdschriften. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen. Er is ook gratis een computer beschikbaar.

 • Bibliotheekpunt Nederhemert Bekijk details

  In dorpshuis De Gaarde is een Bibliotheekpunt van de Bibliotheek Rivierenland. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen.

 • jeugdBibliotheek Ochten Bekijk details

  JeugdBibliotheek Ochten is gevestigd in de J.A. Houtkoperschool van Ochten. De collectie bestaat uit materialen voor kinderen van nul tot vijftien jaar. Voor baby’s en dreumesen zijn er de speciale BoekStartboekjes. Voor volwassenen is deze vestiging een haal- en brengpunt; gereserveerde items kunnen hier opgehaald en ook weer ingeleverd worden.

 • Bibliotheek Ophemert Bekijk details

  De Bibliotheek Ophemert is onderdeel van Kulturhus ‘Huis op Hemert’. De moderne vestiging heeft een sprekende inrichting en biedt een mooie plek voor ontmoeting. Er is koffie en thee verkrijgbaar. Lekker voor aan de leestafel bij het lezen van de krant of een tijdschrift.

 • Bibliotheek Opheusden Bekijk details

  De bibliotheek in Opheusden bevindt zich in Multifunctioneel Centrum De Reigerhof. Het heeft een sfeervolle, moderne inrichting en is 5 dagen per week geopend. Materialen lenen en terugbrengen is mogelijk via zelfbediening. Naast de bieb bevindt zich hier ook het Wijksteunpunt van de gemeente Neder-Betuwe en een gezondheidscentrum.

 • Bibliotheek Tiel Bekijk details

  In de Bibliotheek Tiel tref je een schatkamer vol boeken, tijdschriften, e-books, luisterboeken en dvd’s aan, die je kunt lenen als je een abonnement hebt. Maar ook zonder abonnement ben je van harte welkom, bijvoorbeeld om de krant te lezen, te studeren of te werken. Er zijn werkplekken met en zonder computers en je kunt gratis gebruikmaken van wifi. Verder kun je meedoen aan leuke, leerzame en ontspannende activiteiten. En kom ook eens kijken in het moderne Medialab. Hier kun je kennismaken met...

 • Bibliotheekpunt Vuren Bekijk details

  In cultuurcentrum De Koels is een Bibliotheekpunt van Bibliotheek Rivierenland. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen.

 • Bibliotheek Zaltbommel Bekijk details

  Bibliotheek Zaltbommel is gevestigd naast het Cambium College. Het heeft een moderne, frisse inrichting en is ruim geopend. Een mooie ontmoetingsplek waar veel activiteiten plaatsvinden. Er is gratis koffie en thee, voor aan de leestafel bij het lezen van de krant of een tijdschrift.

 • Bibliotheekpunt Varik-Heesselt Bekijk details

  In de Burg. Westerbeek van Eertenschool is een Bibliotheekpunt van Bibliotheek Rivierenland. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen.