Vakantielezen: ga je mee op reis?

Gepubliceerd op: 9 juli 2024 07:30

Vakantielezen is hét zomerprogramma van de Bibliotheek. Deze zomer lezen we het avontuur van Lev en Saar, ga je mee op reis? We gaan naar 6 bijzondere landen: Avonturenland, Lachland, Sportmanië, Dierenrijk, De Sprookjeseilanden en Griezelkust. Verzamel alle schatten en puzzelstukjes én doe mee met de prijsvraag!

Vakantielezen richt zich op gezinnen met beginnende lezers uit groep 3 en 4. Met Vakantielezen wil de Bibliotheek het lezen in de vakantie stimuleren. Fenna Ramos, bekend van NPO Zappelin, is deze vakantie jullie reisleider. 

Iedere week een nieuwe aflevering!

Deze zomer lezen we het avontuur van Lev en Saar, ga je mee op reis? Kijk iedere woensdag om 10:00 uur naar een nieuwe aflevering. Mis het niet en verzamel alle schatten.

Nog meer spelletjes, downloads en verhalen op Youtube

Met Vakantielezen willen we kinderen stimuleren om in de zomervakantie te blijven lezen. Alle verhalen worden ingeleid met een video van de ontdekkingsreiziger. Wekelijkse vind je op deze plek video's met extra spellen die leuk zijn om te doen in de vakantie. Na het lezen van de verhalen kunnen de kinderen kans maken op een prijs, door de prijsvraag in te vullen. 

Ga je ook mee op reis?